21 april 2013

trädgårdsdrömmar

Nu när äntligen våren har kommit så börjar inspirationen för trädgården att bubbla. Eftersom vi var nya i huset på landet förra sommaren så vågade vi oss inte på alltför mycket. Vi väntade mer med spänning på vad som skulle titta upp i rabatterna än att plantera eget och la pengarna på att investera i trädgårdsmöbler och gräsklippare.

I år tänkte vi först inte göra något heller, eftersom vi ska bygga ut, men nu har det projektet skjutits fram till hösten och därmed har vi ännu en sommar i vårt befintliga hus. Det blir inga jättestora förändringar men vi ska bland annat flytta en rabatt och så ska vi bygga fler pallkragar att odla i. Snigelsäkra dem ska vi göra också, för usch vilket helvete vi hade med mördarsniglar förra året.

På nätet hittade jag en massa fina anordningar av odlingslådor. Verkar som att många väljer att ha grus runt. Det kanske är något vi ska ta med i planerna med, vår befintliga grusplan ska nämligen tas bort i samband med bygget. Lika bra att återanvända det tänker jag.

Bilder från Google, sökord odlingslådor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...