19 september 2012

frukostkonflikter

Nyligen införde vi frukostfralla på jobbet varje fredag. Det var ett stort steg att ta för flera. Än så länge har uppslutningen varit mycket bättre än till den tidigare tre-fikan. Dessutom har konversationerna ändrats. Nu diskuterar vi skidbackar på osten, grävande i smöret och hur man skivar bröd istället för väder och vind. Det har blivit lite personligare på något vis.

Men nu är frågan, vågar jag introducera marmeladen på bordet? Det finns ju nämligen två typer av marmeladanvändare; de som lägger den under osten - och så de som lägger den över. Vad som är rätt och fel kan det pratas länge om, längre än tiden vi har avsatt för att äta frallan. Vilket läger tillhör du?

2 kommentarer:

  1. Jag lägger marmeladen under osten. Mest för att jag har en tendens att tappa mackan och då blir det inte riktigt lika kladdigt. Eftersom den har för vana att hamna uppochner:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är klart, om man har sådana tendenser så kanske det är bäst att ha den under ;)

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...