22 juli 2012

köksfix

En av de första sakerna vi gjorde när vi flyttade in i huset på landet var att ta bort en bänk i köket. Vi tyckte den tog upp mycket plats och bänken fick flytta ut i gäststugan. Efter ett tag märkte vi att arbetsytan i köket var alldeles för liten och då fick en mindre bänk flytta in. Det gjorde arbetssituationen lite bättre för stunden. Idag gjorde vi om och rätt. Den ursprungliga bänken fick flytta tillbaka. Dock med ny skiva som kläddes med en vaxduk. Vips så hade vi ett skåp och två hyllor extra till alla pryttlar, för att inte tala om en relativt rejäl arbetsyta i rätt höjd. Sicken tur att vi sparade den!


2 kommentarer:

  1. Hej Sofia! Petra K här (remember me!?)! Fick tips av Matilda R om din pyssliga blogg! Har kikat in här några ggr o tänkte det var dax att säga hej! Hej hej! googla nilocwhite om du vill besöka min sinnesslöa blogg. Hoppas du mår bra i livet! //Petra

    SvaraRadera
  2. Välkommen Petra! Så kul att du har hittat hit. Kollade in din blogg lite snabbt och fick en del inspirationstips :) Häftig sänggavel av staket!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...